Onze werkwijze

Ons uitgangspunt is dat geen event hetzelfde is en daardoor specifieke aandacht verdient. Onze kracht is dat wij programma's realiseren op elke locatie voor iedere doelgroep. Onze werkwijze is flexibel en daadkrachtig.

Onze jarenlange ervaring en de hechte samenwerking met het opgebouwde netwerk van toeleveranciers, eventpartners, locaties, cateraars, workshop leiders, clinic leiders, sporters en instructeurs, maakt dat BuroEvent de juiste keuzes weet te maken om ieder evenement te laten slagen. Belangrijk hierin vinden wij dat wat, waar en voor wie we het ook organiseren, we het altijd doen met een persoonlijk karakter.

BuroEvent is een full service-organisatiebureau, wat betekent dat de opdrachtgevers de totale organisatie van een evenement als compleet project aan ons uit kunnen besteden. Wij zorgen voor de ontwikkeling, creatief proces, budget bewaking, organisatie, uitvoering en evaluatie. BuroEvent is een organisatie met korte lijnen waardoor flexibiliteit, concreet handelen en direct inspelen op vragen c.q veranderingen voorop staan. Concreet betekent dit dat, voor en tijdens het evenement ieder aspect bespreekbaar is. 

De ervaring binnen BuroEvent met de diversiteit aan evenementen maakt dat wij een specialist zijn op het gebied van evenementenorganisatie. De verscheidenheid aan branches, doelstellingen, leeftijden en budgetten van klanten die wij de afgelopen jaren bediend hebben, maakt dat wij voor iedere doelgroep  leuke, mooie en waardevolle evenementen neer kunnen zetten.