Event registratie

De event registratie website is handige tool en communicatiemiddel om de deelnemers vooraf te informeren over het aankomende event, ze uit te nodigen en zicht te laten aanmelden. De database met informatie over de aangemelde deelnemers geven direct de exacte gegevens weer van waaruit de deelnemers gemaild kunnen worden. BuroEvent heeft deze registratie CMS in eigen beheer. Wij kunnen op zeer korte termijn een registratie website met de look and feel van uw bedrijf neer zetten waar uw deelnemers zich in kunnen schrijven voor uw event. Alle informatie van het desbetreffende event kan op deze site geplaatst worden. De deelnemers melden zich via een inschrijf pagina aan en geven de gemaakte keuzes door. We weten gelijk welke keuze iemand maakt, of er dieetwensen zijn en of hij/zij aanwezig zal zijn.

De deelnemers krijgen direct een automatische persoonlijke mail met daarin de ingevulde keuzes. Alle opgegeven gegevens van de deelnemers staan gelijk in een handige database van waaruit de deelnemers gemaild kunnen worden met extra informatie over het event. Daarbij is het mogelijk om binnen de database verschillende mails naar verschillende deelnemers te sturen. De eventregistratie is een handige tool die absoluut een meerwaarde is voor uw event.

De website is het visitekaartje van uw event en vormt de basis van de communicatie rond uw evenement. Geeft informatie in verband met de agenda en publiceert het laatste nieuws. Deze inhoud valt eenvoudig up-to-date te houden via het gebruiksvriendelijk beheersysteem. Ook de registraties gebeuren via deze evenementwebsite. Deze website kunnen wij in de look and feel van uw bedrijf neerzetten en uw eigen URL kiezen voor uw event.

Kijk ook op: www.evenement-registratie.nl/